Seks starijih u očima fotografa

Kako zamišljate prizor seksa žene i muškarca u vrlo poznim godinama? Je li uopće realan? Može li to uopće biti senzualan, stimulirajući i nadasve lijep trenutak? Provjerite u nastavku članka…

Jean Malek, 32 – godišnji fotograf i režiser iz Montreala dobio je posao da snimi fotografije za kalendar s taboo temama. Vjerovali ili ne, naručitelj je u takve teme uvrstio i seks starih ljudi. Malek je prionuo poslu i unajmio modele za snimanje scene – ženu u 74. godini života i nešto malo starijeg gospodina s 92 godine na plećima.

U razgovoru za Huffington post prisjetio se kako je pažljivo postavio scenu za snimanje. Našla se tu kutija s pepermintima „koje stariji često koriste“, a koristio je i starinske zidne tapete koje sugeriraju „prolaznost vremena“. „Kako bi pokazao da i ljudi koji  su dugo u vezi mogu imati takve strastvene trenutke“, prethodno je fotografirao modele u odjeći i zatim uokvirio tu fotografiju i postavio je na noćni ormarić. Iako stvarnog seksa među modelima nije bilo, fotografija i neki drugi predmeti su prevrnuti i razbacani po sobi kako bi fotograf demonstrirao strastvenost trenutka.

Je li u tome uspio, procijenite sami

 

Photo: Jean Malek - www.jeanmalek.com

Zahvaljujemo autoru, Jeanu Maleku, što nam je dopustio korištenje fotografije na www.seniori.hr