Američki astronaut tvrdi da su nuklearni rat na Zemlji spriječili vanzemaljci

Sudeći prema tvrdnjama Edgara Mitchella, cijenjenog američkog astronauta, vanzemaljci su spriječili nuklearni rat na Zemlji.

Foto: www.pixabay.com

Mitchell, koji je bio dio posade Apolla 14 i šesti čovjek koji je kročio na Mjesec, navodi kako su vanzemaljci u direktnom kontaktu s ljudima preko pola stoljeća. Ističe kako su neki visoko rangirani dužnosnici već 1940-e godine svjedočili pojavi NLO-a, tijekom procesa testiranja oružja. Prema Mitchellu, vanzemaljske su letjelice bile viđene prilikom najranijeg testiranja nuklearnog oružja u svijetu.
Pustinja White Sands je bila korištena kao poligon za testiranje nuklearnog oružja, za koje su navodno bili zainteresirani i vanzemaljci. Oni su željeli naučiti o modernim vojnim pothvatima i mogućnostima. Također su željeli spriječiti nuklearni rat i posljedično uništenje ljudske vrste.
Mitchell navodi kako su mu određeni časnici rekli da su testiranja nuklearnih raketa prekinuta zbog intervencije vanzemaljskih letjelica. Upravo zato što su vanzemaljci u svom naumu bili odlučni i neprijateljski nastrojeni, ljudska vrsta danas postoji, ističe Mitchell.
Naravno, Nick Pope, bivši istraživač pri Ministarstvu obrane, ne podržava tvrdnje ovog astronauta. On navodi kako je Mitchell u javnost izašao s neprovjerenim tvrdnjama. NASA se također ogradila od Mitchellovih tvrdnji. Iako izražavaju veliko poštovanje prema njegovim postignućima, ne smatraju da je Mitchellova priča istinita.

Izvor: www.gazettetribune.com