Predavanje "Imam karcinom i što sad?"

Predavanje za starije osobe "Imam karcinom i što sad?" održat će se u prostorijama Centra Zlatno doba Udruge „MI“ – Split u srijedu, 7.12.2022. s početkom u 17 sati. Predavanje će održati psihologinja Ivana Jambrović Čugura.

Foto: pixabay

Suočena sa zastrašujućom dijagnozom u mladoj dobi, Ivana je razvila mehanizme nošenja sa strahom, neizvjesnošću i strahom od najgoreg ishoda. Pomoći će i nama nositi se sa strahom tako što će nam pokazati kako se fokusirati na veselje. Dat će nam podršku u suočavanju s vijestima koje nam mogu obilježiti ostatak života. Je li smijeh najbolji lijek i kako u životu ići prema naprijed hrabrim korakom saznajte na predavanju.

Profesorica će biti na raspolaganju sudionicima za savjetodavnu podršku iza predavanja.

Udruga „MI“ - Split od 1998. godine kontinuirano provodi program pružanja socijalnih usluga u zajednici. Program MI i mudrost grada obuhvaća godišnje preko 400 osoba starije životne dobi s područja grada Splita u aktivnostima kreativnih, edukativnih i animacijskih radionica, rekreativne gimnastike te volonterskih programa.

Program socijalizacije umirovljenika provodi se kroz projekt „Zlatno doba“ koji financijski podržava Grad Split. U sklopu projekta, umirovljenici imaju priliku uključiti se u različite sadržaje prilagođene njihovoj dobi, potrebama i stanju. Više informacija o aktivnostima Centra Zlatno doba pronađite na: www.seniori.hr.