SENIORI.HR

Informativni portal za treću dob

Predavanje "Visoki krvni tlak"

U četvrtak, 17. svibnja 2018., s početkom u 16 sati, predavanje "Visoki krvni tlak" održat će dr. Inga Vučica povodom obilježavanja Svjetskog dana hipertenzije održati Inga Vučica, dr. med., univ. mag. sanit. publ., spec. javnog zdravstva, voditeljica Odsjeka za praćenje i evaluaciju funkcionalne onesposobljenosti i zdravstvenih potreba starijih osoba pri Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije. 

Opširnije...


Otvorenje izložbe "Jubav pinela i versi"

U srijedu, 14. veljače 2018. s početkom u 18 sati, u prostorijama Centra Zlatno doba Udruge „MI“ – Split održat će se otvorenje izložbe likovnih radova „Jubav pinela i versi“ skupine autora, članova ULKU Vlaho Bukovac. 

Opširnije...

Predavanje "Prevencija prijeloma i padova u starijoj životnoj dobi"

Predavanje "Prevencija prijeloma i padova u starijoj životnoj dobi" održat će u srijedu, 29. studenog 2017. s početkom u 16 sati u prostorijama Centra Zlatno doba Inga Vučica, dr. med., univ. mag. sanit. publ., spec. javnog zdravstva, voditeljica Odsjeka za praćenje i evaluaciju funkcionalne onesposobljenosti i zdravstvenih potreba starijih osoba pri Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije.

Opširnije...