Mjesecima zlostavljala i tukla ženu o kojoj se trebala brinuti

Okrutna njegovateljica osuđena je jer je brutalno premlaćivala 90-godišnjakinju za vrijeme posljednjih mjeseci njezinog života.

Kako piše Mirror, nasilna njegovateljica Dorothy Kerridge iz Ipswicha osuđena je na tri godine zatvora zbog užasnih ozljeda koje je zadala sada već pokojnoj Muriel Munro.

Njezin neutješni sin Michael Munro izjavio je da je njegova majka proživljavala pravi horor kada ju je zlostavljala žena koja se zapravo trebala brinuti o njoj.

Muriel je rekla što joj se događalo u periodu od nekoliko mjeseci, a nasilnica je odbila priznati što joj je radila u uvjeravala obitelj da je starica dementna te kako je sve izmislila.

Odbija priznati krivnju

Ogorčeni sin izjavio je kako ne može vjerovati što se događalo njegovoj bespomoćnoj majci, a još više ga je šokirala činjenica da je nasilnica odbila priznati krivnju i da je bešćutno lagala.

Unuka otkrila stravičnu istinu

Naime, njegovateljica je navodno staricu udarala šakom i šamarala, a obitelj optužbe u početku nije shvaćala ozbiljno jer je žena bolovala od demencije.

Isto tako, bila je bila vješta u laganju tako da joj je obitelj isprva povjerovala sve dok jedna od unuka nije upalila 'zvono za uzbunu'.

'Baka mi je rekla da je njegovateljica tuče. Prvo sam bila skeptična, a onda sam je odlučila saslušati. Vidjela sam i modrice te sam ih fotografirala i tada se sve otkrilo' – rekla je unuka. danas.hr