Upute za donacije i pomoć Petrinji i SMŽ

Grad Petrinju i Sisačko-moslavačku županiju danas je pogodio razoran potres te je građanima potrebna pomoć i solidarnost cijele Hrvatske. U nastavku dijelimo informacije koje je Volonterski centar Split o objedinio o pomoći koja se prikuplja u Splitu i okolici. 

  • Mali tim Udruge MoSt sutra kreće u Petrinju i Sisak. Mole za donaciju isključivo vreće za spavanje, te jednokratne i višekratne zaštitne maske. Donirati možete danas do 22 h u prostorijama prihavtilišta za beskućnike, Gundulićeva 22, Split.
  • Hrvatsko planinarsko društvo "Mosor" prima donacije: toplu odjeću, deke, jorgane, nekvarljivu hranu i higijenske potrepštine u svojim prostorijama od 18 do 20 h u svojim prostorijama u Sinovčićevoj 2.
  • Studentski katolički centar Skac St prikuplja donacije: vodu, higijenske potrepštine, vreće u svojim prostorijama u Vrančićevoj 6, danas od 16 h.
    Klub navijača Torcida također pikuplja donacije: nekvarljivu hranu, deke i pokrivače, higijenske potrepštine. Donacije možete donijeti već danas u prostorije Kluba navijača Torcida (Zrinsko-frankopanska 17, Split).
  • Socijalna samoposluga Solin prima donacije u isključivo krutoj trajnoj hrani i teže kvarljive proizvode.
  • Zaklada Solidarna i Fond 5.5 pokrenuli su hitnu donatorsku akciju. Upute za uplatu su u nastavku:

Račun za hitne i krizne akcije: HR2424020061500078406

Svrha: SOLIDARNO S PETRINJOM & SMŽ

Poziv na broj: 01-2021

SWIFT SWIFT/BIC: ESBCHR22

Donirati možete i direktno Hrvatskom Crvenom križu. Upute za uplatu su u nastavku:
Banka: Privredna banka Zagreb d.d.

IBAN: HR6923400091511555516

Poziv na broj: 770

Za uplate iz inozemstva – SWIFT CODE: PBZGHR2X

Ako imate informacija o potrebama i mogućnostima - slobodno kontaktirajte Volonterski centar Split na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Izvor: vcst.info